En Güzel Blogger Temaları 2018 Ekim

Blogger, aktif olarak çalışan en eski blog platformudur. Blogger'ın geniş bir kullanıcı tabanı vardır, kullanıcıların çoğu yazar ve kişisel blog yazarlarıdır. Blogger uzun bir süredir milyonlarca blog yazarına ev sahipliği yapmaktadır. Temel düzeyde bilgisayar bilgisine sahip herkes bir blog yazarı hesabı kolayca açabilir.
Blogger şablonlarını kullanarak herhangi bir veri kaybetmeden blogunuzun görünümü ve içeriği istediğiniz zaman kolayca düzenleyebilirsiniz. İnternette bol miktarda blogger temasıbulunmaktadır, hem ücretsiz hem de ücretli sürümleri mevcuttur.
Blogger – WordPress Karşılarştırması: sizce hangisi daha iyidir? 
Bu yazıda, 2018'in en kaliteli ücretsiz blogger temalarını özetledik. Bu yazıyı hep güncel tutacağiz. Bu nedenle, bizi takip etmeyi unutmayın.

X-Mag Duyarlı Blogger Teması

X-Mag Blogger Şablonu, basit, temiz ve modern bir tasarıma sahip blogger temasıdır.

Gazete Haberleri Blogger Teması

Gazete haberleri Blogger Teması, Moda, Spor, Seyahat, Kişisel, Eğlence haber siteleri kurmak için en uygun Dergi ve Blog Şablonudur.

TechMax

TechMax teknoloji, moda, spor, seyahat, kişisel, eğlence, haberleri veren siteleri için en modern haber, dergi ve blog temasıdır.

Minimag Duyarlı Blogger Teması

Master Blog, Haberler, Kişisel Bloglar, Dergi, Mağaza web siteleri için etkileyici, profesyonel, duyarlı blogger temasıdır.

Luminesans Lite Blogger Teması

Luminescence Lite, modern özelliklere ve esnekliğe sahip güçlü bir blog sitesi için tasarlanan minimal, duyarlı ve retina hazır bir blog temasıdır. Bu şablonda sarı, gri ve beyaz üç renk kullanılır. Ama sadece bu üç renk değil, başka farklı renkleri de kullanabilirsiniz. Popüler postanızı sol kenar çubuğunda görüntleyebilirsiniz. Luminescence Lite Blogger Teması, sosyal imleme ikonlarıyla oluşmaktadır.
Bu şablon duyarlı bir tasarım, Vertical Drop down menü, otomatik küçük resimlerine sahip duyarlı, zarif temasıdır. Bu şablon yaratıcı blogunuz için en iyi seçimdir.

Melissa – Kişisel Blogger Şablonu

Mellisa, temiz, modern, hızlı ve kullanımı kolay Blogger Temasıdır. Mellisa Teması güzrl bir blog ve fotoğraf galerisi, modern minimalist tasarımı vs. ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Moda dergisi, teknoloji haberleri, seyahat yazarları, yemek stilistleri vb. için uygundur.

Sora Home Duyarlı Blogger Teması

Sora Home Blogger Teması, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan müthiş görünümlü Premium Blogger Emlak Temasıdır.

Sora Bankası Duyarlı Blogger Teması

Sora Bankası Blogger Teması, bankacılık, finans, genel bilgi vb. ile ilgili bankacılık haberleri dağıtan blog ve nagazin siteleri için en uygun minimal ve temiz bir duyarlı bankacılık blog temasıdır.

Familia Duyarlı Blogger Teması

Familia, duyarlı, modern, temiz bir tasarıma sahip Blogger Kadın Temasıdır. Moda, güzellik, seyahat, yaşam tarzı blogları kurmak için mükemml görünen blogger şablonudur. Familia Teması  özel widget'lar ile birlikte gelir.

Milana Duyarlı Blogger Şablonu

Milana herhangi bir kişisel ve dergi blogu için en uyun, benzersiz ve dikkat çekici Moda Blogger Temasıdır.

VideoPlay Video Blogger Teması

VideoPlay Youtube video blogger temasıdır. VideoPlay, YouTubers, Video Tutorials, Çevrimiçi Kurslar ve video blogları için mükemmel bir Video Blogger Temasıdır. Youtube kanalınız varsa ve videolarınızı web sitenizde kolayca sergilemek istiyorsanız VideoPlay Youtube blogger şablonu kullanabilisiniz. Eğelenceli videolardan profesyonel öğreticilere kadar her türlü video içeriğinden para kazanmak için premium bir temasıdır.

Charlotte Çok Amaçlı Blogger Şablonu

Charlotte duyarlı çok amaçlı blogger temasıdır.  Temanın Preloader'I etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz ve bu inanılmaz çok amaçlı temasını kullanarak daha birçok şey yapabilirsiniz.

Ahima Blogger Teması

Ahima, basit ve temiz bir blogger temasıdır. Ahima şablonu özel bir görünüme sahiptir. Moda, dergi, sağlık siteleri kurmak için ideal bşr tasarımdır. Ahima blogger teması mükemmel geçişi ve hover efektleri içerir.

Lily Moda

Lily Blogger Moda Teması, özenle hazırlanmış bir tasarıma sahip yaratıcı bir blogger teması. Bu tema, güzel renklere ve tasarıma sahip ve her blogger'in ihtiyaçları karşılayan potansiyelleri içerir.
Sonraki
« Önceki Post
Önceki Post
Sonraki Post »

1 yorum:

Write yorum
Blogger
AUTHOR
26 Şubat 2020 00:41 delete

This is how my friend Wesley Virgin's story launches with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

You see, Wesley was in the military-and soon after leaving-he unveiled hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get everything they want.

As it turns out, these are the exact same SECRETS tons of famous people (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become wealthy and famous.

You've heard that you utilize only 10% of your brain.

That's because the majority of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

Maybe that expression has even occurred INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years ago, while riding an unlicensed, beat-up garbage bucket of a vehicle without a license and $3 in his pocket.

"I'm so frustrated with going through life paycheck to paycheck! When will I finally make it?"

You took part in those conversations, ain't it so?

Your success story is going to be written. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

WATCH WESLEY SPEAK NOW

Reply
avatar