Kişisel Bloglar İçin En İyi WordPress Temaları

Kişisel blog yazarları, yazıları gibi tasarımlarınında diğer sitelerden farklı olmasını ister, eğer sizde onlardansanız doğru yerdesiniz.Kendi blogunuz için karakteristik bir tasarımın arkasına gizlenmek isteyebilirsiniz.Bu nedenle bazı tasarım bilgileriniz olmayabilir bu en doğal hakkınız ancak biraz maddi yönden durumunuz iyiyse aşağıdaki temaların herhangi birini sahip olabilirsiniz.Sizler için internette başarılı bir marka oluşturmanız adına benzersiz, unutulmaz ve oldukça iyi tasarlanmış temaları seçtik.

İşte WordPress İçin Kişisel Blog Temaları;


1. Dispatch

wordpress_Dispatch_tema


Dispatch wordpress teması, özel Flickr ve Twitter widgetler ile dikkatları üzerine çekiyor.Başka bir özelliği ise yapışkan sol menüsü ile çok temiz bir tasarıma sahip.En son fotoğrafları, videoları ve makalelerinizi yayınlayabilirsiniz.Otomatik olarak boyutlandırılabilir özellikli görüntüler ve özel tema seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.


2.Shoutbox

wordpress_kisiel_blog_temasi_shoutbox

Shoutbox wordpress temasını kişisel bloglarınızda kullanabileceğiniz gibi haber ve dergi tarzı sitelerinizde de kullanabilirsiniz.Herhangi bir kodlama bilginiz olmasa bile kolay yönetim paneli ile hayal ettiğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz desem fazla abartmış olmam sanırım.


3. Poser Ink A


Poser Ink A wordpress teması modern bir tasarıma sahip olup magazinsel ya da moda üzerine yazıları olan kişiler için tavsiye edilebilecek bir şablondur.Kullanımı kolay yönetim paneli ile hiçbir zorluk yaşamadan tema üzerinden istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.En önemli özelliği ise sınırsız renk seçeneğinin olması.


4.Vetee
vetee kişisel dergisi wordpress tema


Vetee wordpress teması html5 ile tasarlanmış olup birden fazla kenar çubuğuyla hizmet vermektedir.Bu tema ayrıca iş ve kurumsal siteler için olukça uygun.9 farklı renk düzenine sahiptir.


5.Frailespatique

Yeni bir kişisel dergi temaları


Frailespatique wordpress teması, gazete ve dergiler için oldukça uygun bir şablon, içeriği istediğiniz gibi yayınlayabilirsiniz.


6.Big City

büyük şehir kişisel cilt


Big City wordpress teması, kişisel bloglar için oldukça uygun.Her türlü ihtiyacınıza cevap alabileceğiniz gibi kullanımıda oldukça kolaydır.


7.Selecta

seçile kişisel blog teması


Selecta wordpress teması, kişisel yazılarınızı ve tasarımlarınızı paylaşmak için oldukça ideal bir şablon.Selecta sizin için doğru seçim olabilir.


8.Hello Summer

Merhaba yaz kişisel blog cilt

Hello Summer wordpress teması, diğerlerinden kendini ayıran benzersiz ve özelleştirilebilir bir şablondur.Admin panelinden site arka planını, kenar çubuğu arkaplan resmini, metin rengi ve bağlantı rengi gibi özellikleri düzenleyebilirsiniz.



kişisel blog teması

Memento wordpress teması kişisel blogculara hitap eden, wordpress 3+ ile uyumlu olup oldukça sıradışı bir şablondur.


Sonraki
« Önceki Post
Önceki Post
Sonraki Post »